El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
HIPÒCRITA EUROPA

ITÀLIA CONFISCA EL VAIXELL DE PROACTIVA OPEN ARMS.
.
L’ONG catalana de salvament humanitari PROACTIVA OPEN ARMS continua paralitzada a la Mediterrània. El jutge instructor de Catània, a l’illa italiana de Sicília, va confirmar ahir la confiscació del seu vaixell i va mantenir l’acusació als tres investigats de l’entitat per haver afavorit “la immigració irregular”.
———————–
Un equip de l’ ARA, embarcat al vaixell, va ser testimoni de com en mig del rescat, una patrullera dels guardacostes libis, en aigües internacionals, va amenaçar de mort els voluntaris d’’Open Arms’ si no els lliuraven les dones i criatures que acabaven de treure d’una barcassa inflable amb 101 persones a bord per evitar que s’ofeguessin.
L’incident es va produir a 73 milles nàutiques de la costa líbia, en aigües internacionals.

LA NOTÍCIA AQUÍ

Deixa el teu comentari