El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
TASTES DE CULTURA DEDICAT A MANUEL DE PEDROLO

El 17 de març passat el programa “TASTETS DE CULTURA” conduït per l’EVA BASSÓ es va dedicar completament a MANUEL DE PEDROLO amb motiu de complir-se el centenari del seu naixement.

A la tertúlia en directe van ser-hi: l’Eva Bassó, el Francesc Bechdejú -un lletraferit que s’estima els llibres per sobre de totes les coses i als quals ha dedicat (i dedica) tota la seva vida- i jo mateix, que no en sé gaire de res però que em va plaure molt de ser-hi i poder gaudir escoltant als que si en saben.

En el transcurs del programa va intervenir-hi telefònicament la filla de l’escriptor ADELAIS DE PEDROLO. La seva va ser una intervenció molt aclaridora de facetes de la vida de l’escriptor que habitualment no transcendeixen.

Poc més de cinquanta minuts d’un programa molt interessant en que es va parlar de l’escriptor, de la seva obra, de la seva vida, del seu compromís amb el catalanisme; vam llegir un dels seus poemes i un fragment de la novela “Acte de violència”.

Si us abelleix de conèixer una mica més l’escriptor podeu escoltar el programa en aquest enllaç:

TASTES DE CULTURA DEDICAT A MANEL DE PEDROLO

 

Deixa el teu comentari