El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
COM UN CORC QUE VA ROSSEGANT PER DINS…

… així és l’ICETA

Algunes de les perles perpetrades per aquest individu els darrers dies són:

  • Miquel Iceta amenaça als seus propis alcaldes si participen a l’1-O. El primer secretari del PSC alerta que els alcaldes socialistes podrien ser inhabilitats si participen en el referéndum.
  • Iceta, ha desvelat els seus plans per a l’1-O. La resposta, l’ha donada en una entrevista a Catalunya Ràdio, en què ha afirmat que “si aquell dia fa bon temps, faré una paella”… 
  • L’últim cop que Miquel Iceta havia anat a Can Basté (RAC1) va ser per llegir-hi un monòleg de Joan Capri . Hi ha tornat amb el monòleg també d’humor i de collita pròpia titulat: Jo estava veient Goldfinger”. S’enten que Iceta preferís una ficció d’espies glamurosos abans que una no-ficció d’espies chusqueros. Sobretot perquè, segurament, la majoria de les actuacions delictives que s’hi expliquen ja les sabia i compartia.
  • També ha parlat sobre l’operació Catalunya; ha dit que “no veig cap delicte en l’Operació Catalunya, ja que si en veiés algun estaria davant la porta de la Fiscalia denunciant-ho” QUINS COLLONS i quina barra la d’aquest individu!!!

O és cínic, o poca vergonya, o patètic, o menyspreable o, de ben segur, tot a l’hora.

Quin cinisme…! te dret a no votar… o a votar NO; però no a prohibir als altres aquest dret fonamental en una democràcia; ni molt menys a riure, fer burla i escarni del que tants milions de catalans anhelem. Són molts els votants socialistes que volen anar a les urnes en un referèndum; son molts els que confiaven en un país millor… al menys fins que gentussa com ell els han llevat l’il·lusió. La seva actitud chulesca, prepotent i burleta així com de manca de respecte envers els polítics que lideren el clam pel dret a decidir és, com a mínim, miserable; i, de rebot, de menyspreu absolut envers tots els que no pensem com ell.

Els pobres socialistes catalans ho tenen ben magre amb aquest llepaculs que porta anys fent la puta i la ramoneta acostant la sardina a la brasa que més escalfa, segons el seu interés i prou.

Quin paio… a cada nou “líder” els socialistes catalans (catalans?) han anat perdent un grapat de llençols i amb aquest individu perdran tota la roba de casa.

8 Comentaris to “COM UN CORC QUE VA ROSSEGANT PER DINS…”

  1. ALBERT PERA ha dit:

    Pobres socialistes catalans!
    Albert

  2. Conxita ha dit:

    Hola Manel, com sempre estàs molt encertat. No té vergonya al dir que no veu cap delicte; però per desgràcia sembla que hi ha molta gent que pensen com ell.
    Però jo penso anar a votar!

  3. J.Martínez ha dit:

    Fa temps hi havia un acudit que deia que no es podia ser tres coses a l’hora: bona persona, intel·ligent i de segons quin partit (o ideologia?) em sembla que es pot aplicar a molts…

  4. Anònim ha dit:

    M’has pres tots els qualificatius que se li poden donar al senyor Iceta, personatge que no té cap interès envers el poble, únicament el preocupa posar-se a favor del vent que millor bufi per als seus interessos.

  5. Rafel Saez ha dit:

    Cuanta razón tienes, este hombre no es un político es solo un advenedizo que se ha puesto en política para asegurarse las algarrobas a costa de lo que sea, sin importarle nada ni nadie. Todos recordamos sus gritos animando a PEDROOOOO… para después convertirse en vasallo y lameculos incondicional de otro personage nefasto donde los haya SUSANA DIAZ, para de nuevo volver a hacerle la pelota a PEDRO.
    Increible la baja estofa de este fulano.
    He sido votante socialista por muchos años, pero ya he canviado mi voto vista la deriva de esta gentuza.

  6. Lluisa Armengol ha dit:

    Benvingut al club dels desenganyats Rafel, per sort tenim opcions que defensen els nostres interessos de país i com que a cada elecció perden un bon grapat de vots podrem fer fora aquesta colla d’inútils. El dia 1 d’octubre fem-los sentir la nostra voluntat amb una anada massiva a les urnes votant SÍ.

  7. salvador ha dit:

    Que voleu que us digui…! a la meva edat he viscut la guerra, he patit la fam i la mort del meu padrí a la guerra. Els anys han passat i avui, en els meus 81 anys, el que m’agradaria avants de marxar, seria veure la meva terra, la meva Catalunya, Lliure.

  8. Albert ha dit:

    El teu dibuix equival a mil paraules.
    Aquest personatge està clarament en el seu (nivell de Piter) i ell mateix n’està convençut; farà el que sigui per seguir a la poltrona, ballarà, cantarà i farà la maricona perquè això l’alimenta.
    En aquesta situació, te un lògic interès en seguir qualsevol política que no porti enlloc, que no canvi-hi res i que l’hi permeti seguir xupant.
    No t’has deixat cap qualificatiu que l’hi escaigui.
    Salud i llibertat.

Deixa el teu comentari