El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
AL JORDI SE LI ACUMULA LA FEINA

Doncs si:  Al JORDI se li ha girat feina.

És una llàstima que lo d’en JORDI sia tan sols una llegenda. Ara el necessitaríem aquí tallant colls a tort i a dret, fent rodar caps sense cap mena de pietat.

SANT JORDI 2013   004

.

24 Comentaris to “AL JORDI SE LI ACUMULA LA FEINA”

  1. quimaromero ha dit:

    El burret no fa cara d’estar per la feina. És més pacific ell. El Drac de tants caps, sempre en tindrá de nous per més que en talli en Jordi, és la mateixa condició de la béstia. Bon dia Manel.

  2. Anisia ha dit:

    ja,ja,ja si que se li acumula!!!

  3. manel ha dit:

    tens rao

  4. Gemma ha dit:

    Doncs si en Jordi no hi és, TOTS HEM DE SER SANT JORDI.
    Hem de salvar Catalunya de les urpes d’un drac verd i fastigós que es diu Espanya, que cada vegada la té més maltractada.
    Llances (de roses) amunt!
    Bona Diada a tots!

  5. Noemí ha dit:

    Vols dir?? potser seguint el nostre”saber estar”,els hi donaria el cavall i tot….Feliç diada!!!! Visca Catalunya lliure!!!!!!

  6. Albert ha dit:

    Crec que no hem de permetre que la situació ens amargui.
    Gaudim de la nostre cultura, i de les nostres festes, que tems tindrem per indignar-nos, i seguir pressionant per la nostre llibertat.
    Avui un llibre i una rosa per tothom.
    Feliç dia de Sant Jordi a tots.

  7. Conxita ha dit:

    QUINA RAÓ TENS

  8. Josep ha dit:

    Versos per tocar el dos

    Ramon Solsona

    Dècima

    Asseguts a l’orinal

    i en la feina concentrats,

    mantenen uns grans debats

    els membres del tribunal.

    Fan el treball comunal

    serrant les dents i patint

    i, mentre van procedint

    amb esforç i persistència,

    tot el gruix de la sentència

    a poc a poc va sortint.

    BONA DIADA DE SANT JORDI!!!

  9. Edu ha dit:

    Brutal!!!!!!!

  10. Clara ha dit:

    I encara hi falta gent!!!!
    Bon Sant Jordi!!!!!!

  11. manel ha dit:

    Hola:
    Tens molta raó noia. El que passa és que si ens posem a dibuixar als del gremi polític que inclou: ineptes, corruptes, xoriços, malfactors, defraudadors, lladres, éssers menyspreables carregats d’odi envers Catalunya, etc., etc., etc., no en tindríem prou amb tota una vida i, evidentment, esgotaríem totes les existències de paper i materials varis.

  12. María Verdaguer, Antonia Martínez, Carmen Segura ha dit:

    Fantástico Manel cuesta saber que dibujo de los que haces deja más clara la realidad pero este es impresionante. Como dice Clara falta gente y es verdad, los hay que tiran la piedra y esconden la mano y entonces no salen tanto en los periódicos y las televisiones, pero estan ahí jodiendo y robando. Tambien es verdad que no tendrias tiempo de dibujarlos a todos, pero los que has puesto son los peores. ¿Tu crees que nos dejaran marchar?. Son muchos y no tienen ninguna vergüenza en utilizar la mentira y la traición pués saben que no tienen la razón con ellos.
    Tu dibujo ya esta colgando junto con los otros y es una gozada lo que disfrutamos viendolos y encontrandoles cada vez nuevos detalles.
    ¿Que tal fue Sant Jordi, te dio tiempo de regalar una rosa o estabas ocupado dibujando corruptos?

  13. manel ha dit:

    Noemí:
    El cavall no els hi hem donat… ens l’han robat, espoliat. Sort que tenim l’inefable RUC CATALÀ que de moment va fent el que pot.

  14. L.Maldonado ha dit:

    Sin animo de ofender pienso que estas enfermo. ¿De verdad creces que el gobierno no hace nada roba y además quiere eliminar a Cataluña.?
    ¿De verdad crees que estariamos encaminados a remontar la crisis el año 2014 según dijo el ministro Montoro, si no hubieran trabajado duramente para conseguirlo?
    No roban y aman a Cataluña, y estan trabajando muy duro para sacarnos a todos incluidos los catalanes del pozo en el que nos dejaron los gobiernos socialistas.
    Tendrías que ampliar tus fuentes de información. Por tus dibujos y escritos se adivina que estas totalmente influenciado por los medios de comunicación apoyados por la oposición y los partidos radicales. Según ellos todos los políticos del Partido Popular roban, son corruptos, engañan y odian. Si compartes estas lecturas eres un ingénuo sin personalidad y altamente influenciable, al igual que la mayoría de opinantes de tu blog.
    Sé que no publicarás mi opinión, pero era de justicia intentar abrirte los ojos y el cerebro a la realidad.

  15. manel ha dit:

    Com pots veure he publicat el teu comentari.
    Sento discrepar però no vull entrar en polèmica. Únicament dir-te que em ratifico en totes i cadascuna de les meves opinions i dibuixos.
    M’imagino que no vius en Catalunya i, pel que llegeixo, ni la coneixes, ja no físicament, sinó almenys a través d’informació real de gent que viu i treballa aquí.
    Possiblement, hi haurà algun polític decent -segur que n’hi ha algun-, però desgraciadament la realitat diària destapa nous casos d’individus que s’han enriquit o enriqueixen a costa de l’erari públic aprofitant els seus càrrecs en política.
    Si no entens el català pots fer m’ho saber i t’escriuré en castellà doncs a Catalunya tots som, com a mínim, bilingües i parlem i escrivim en castellà, com ho faria el millor dels habitants d’Espanya, com a mínim.
    Agraeixo el teu interès seguint el meu blog i el detall que tens al enviar la teva opinió.

  16. Albert ha dit:

    Sr. L.Maldonado
    No te guíes por los medios de comunicación, de una opinión o de otra.
    Los datos económicos están y coinciden tanto en Catalunya, como en España como en Europa, y todos coinciden, incluso el PP está de acuerdo en que el trato con Cataunya debería mejorarse. Que es una manera suave de reconocer el expolio. Las matemáticas son iguales en cualquier lengua.
    Además no simplifiques el problema en la economía, el problema es que a nadie se le puede exigir un sentimiento. O amas o no amas una nación, una bandera, una patria, y menos si esta ha estado 300 años pisoteando tus derechos. Si a ti te hubieran multado o abofeteado por hablar en una lengua determinada, quizás estarías más predispuesto a entendernos.
    Está bien que pretendas abrir los ojos a los demás, pero asegúrate primero que no llevas gafas negras y un perro lazarillo.

  17. Toni ha dit:

    Permítanme, como opinante esporádico de este blog, responder por las eventuales alusiones que me hace el Sr.Maldonado al referirse a la “mayoría de opinantes de este blog”. Siendo como soy una persona ingenua, sin personalidad, y altamente influenciable, he de decir que durante muchos años he tenido una fe ciega en los postulados de muchos de los gobernantes (de todos los colores políticos) que muchos de nosotros hemos visto circular por el paisaje político de nuestra estimada España, grande y libre. Dicha actitud estaba basada en mis propios prejuicios políticos, suponiendo que cualquiera que estuviera al mando lo haría con seriedad, dedicación, y con una profunda vocación de servicio a nuestro país. Pues bien, aquí estamos, aquí tenemos lo que todos nos merecemos: un país sin rumbo y sin personalidad (alguien duda que las decisiones se toman mas allá de nuestras fronteras?). Somos también un referente (peyorativamente hablando) para muchos otros países con respecto a muchas de las decisiones que han tomado -y toman- nuestros políticos (alguien ha visto, a través del documental de la BBC, cómo nos ven muchos de nuestros congéneres europeos?). Todo ello crea resentimiento, dudas, indignación. Hay quien lo expresa con dibujos, otros con palabras. Lo que no me cabe en la cabeza es como alguien con mucha menos ingenuidad que yo, con muchísima más personalidad, y nada influenciable, se aferra a la palabra de un ministro que, más allá de su entorno familiar, ha perdido toda su credibilidad (no se si ya ha tocado fondo o aún le queda margen).
    Por todo ello, hace tiempo que he tomado una decisión: he decidio enfermar. Quizás el hecho de perder la salud, como otros muchos, muchísimos catalanes, nos permita acceder a una especie de recinto habilitado para la gente que no está muy sana -como Manel y yo-, en el cual se nos permita hacer frente a nuestras muchas patologías. Seria, creo, la mejor manera de evitar que estas enfermedades se extiendan (¿alguien duda que de independentismo sólo se habla en Cataluña y en el País Vasco?), y evitar así perjudicar a otros muchos señores que, como el Sr.Maldonado, gozan de una salud envidiable.

  18. Gemma ha dit:

    Sr. Maldonado i tant que ens estima España, amb això té tota la raó. Però és un amor totalment interessat, perquè saben que si marxem, se’ls acaba la gallina dels ous d’or. És molt fàcil viure dels recursos dels altres i això és el que està passant des de fa molts i molts anys.
    I a sobre, tal com diu l’Albert, volen trepitjar la nostra llengua i la nostra cultura, sense cap mena de mirament.

  19. manel ha dit:

    UUFFFFF!!!!
    Amic Maldonado… Ja veus!!! Si jo estic malalt de ben segur deu tractar-se d’una epidèmia generalitzada a Catalunya. Els més de dos milions de persones (1.5oo.ooo només a Barcelona) que el passat 11 de setembre vam manifestar-nos segur que estem molt malalts…MOLT!!!.
    Un consell: Separeu-vos d’una vegada de Catalunya, feu-nos fora doncs correu perill d’encomanar-vos la malura.
    Cordialment
    Manel

  20. Josepeljubilatemprenyat ha dit:

    Vaig descobrir aquest blog escoltant Mataró Ràdio el dia de Sant Jordi en que van parlar-ne. He quedat impressionat.
    Carai quina activitat critica tan ferotge però divertida al mateix temps. I els comentaris dels visitants no és queden gens curts.
    Jo al tal o la tal Maldonado el declararia “persona non grata”, i si viu a Catalunya el fotaria a fora.
    Manel, més que un Sant Jordi mata dracs, el que necessitem es un flautista de Hamelin i si amb aquest no n’hi ha prou contractar un àngel exterminador.

  21. Noemí ha dit:

    Com a comentarista d’aquet blog, i després de llegir el escrit del tal Maldonado i (de sentir i veure), opinions d’aquestes i algunes de pitjors, només em cal dir una cosa…INDEPENDENCIA, JA!!!!!!!!

    Visca Catalunya lliure!!!!

  22. Santi48 ha dit:

    Manel, fa molts anys que ens coneixem, més de 40.
    Recorda’t de quan anàvem als Aplecs de Canyamars i de Can Bruguera.
    En aquells anys havíem de córrer al davant la Guàrdia Civil per les cançons que cantàvem; llavors era perquè no agradava el tema de la “Cançó Protesta”, entre d’altres coses.
    I ara la pregunta és: LA PERSECUCIÓ HA CANVIAT?. Crec que l’únic que ha canviat és la forma de perseguir-nos, ara és més sibil-lina.

  23. manel ha dit:

    Santi… fes memòria: En fa més de 50 d’anys que ens coneixem… un bon grapat!!!.
    El teu comentari m’ha portat molts records. Agraeixo molt aquest retrobament pel que significa a nivell personal.
    L’altre tema, el de la situació que estem vivint, doncs estic totalment d’acord. No és tracte de que no els agradés la cançó protesta solament, és que no els agradava res de Catalunya.
    L’assetjament envers el nostre petit país i la seva gent continua, però ara és més traïdor; com molt bé dius mes sibil-lí. En aquells anys al menys no amagaven la voluntat de fer mal; en canvi, ara, persegueixen el mateix però intenten revestir-ho de bonhomia. Llops amb pell de xai.
    Et recomanaria una ullada a la entrada del 12 de febrer de 2011:
    http://manelmorral.cat/blog/?p=2079

  24. dabster12 ha dit:

    Manel et felicito, perquè tens un blog la mar d’interessant, i per la gent que hi escriu, amb dona forces per seguir lluitant per el que creiem i sentim, exceptuant-ne algun com el senyor Maldonado, que realment o no es d’aquí o es que ja li esta bé seguir xuclant sense cap esforç de tot i de tots…..
    Jo només li diria el que jo sento..
    La meva terra Catalunya,
    la meva parla el català,
    la meva dansa la sardana,
    i el meu desig la llibertat….
    Dubto, que aquest senyor pugui mai entendre el que significa això…..