El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
LA “GERMANÍSSIMA” DESIMPUTADA

INFANTA RESCATADA 001

Nenes i nens, noies i nois, senyores i senyors, vist coms s’està desenvolupant l’inici del procés del cas “NÖOS” contra tots els xoriços  (presumptes, però xoriços al cap i a la fi) no tingueu cap dubte que la “germanissima” serà desimputada.

El 8 de maig de 2013 ja vaig exercir de profeta i la vaig endevinar de ple:

http://manelmorral.cat/blog/?p=4660

infanta xorissa

No deixeu de fer una ullada a aquest blog d’en JOAQUIM BOSCH GRA, magistrat, portaveu de jutges per la democràcia; atenció a la fotografia del jutge Horrach amb un carret de “Mercadona” com a element d’arxiu:

https://twitter.com/JoaquimBoschGra

—————————————–

Que parin Espanya, que jo baixo…!!!

 

8 Comentaris to “LA “GERMANÍSSIMA” DESIMPUTADA”

  1. Jordi ha dit:

    Com sempre un magnífic dibuix. Clar, nítid i transparent. Em recorda una falla valenciana plantada a la plaça reial de Madrid. Primer la gran merda plantada. Després la germaníssima neta, neta, neta, ascendint cap el cel arrastrada per la impecable i pepera justicia espanyola. Aquesta falla podría completarse amb uns ninots que no poden faltar en aquest escenari, com per ejemple el fiscal i l’advocat de l´estat i els altres xoriços implicats que per raons obvies no poden apareixer en l´afer. Tot plegat a punt de cremar en un gran foc purificador. Salut a tothom.

  2. Gemma ha dit:

    Manel,
    La notícia de les preferents és obsoleta. El 97°/● dels afectats per preferents o deute subordinada se’ls han tornat els diners, bé via judicial o bé via arbritatge.
    T’ho dic perquè tan de bo el cas de la infanta acabés tan favorablement per a l’interès general.

  3. manel ha dit:

    La notícia de les preferents serà tot lo obsoleta que vostè vulgui, però com a indecència social i judicial és totalment vigent comparant-ho amb el que s’està coent aquests dies al voltant de la exculpació, més que probable, de la Cristina per ser qui és.
    I acabarà molt bé per l’interés d’aquesta indivídua.
    Mentrestant tota la resta de mortals de a peu a callar, pagar i purgar amb la pena de mantenir aquesta pandilla de paràsits.
    Que potser no ha vist o llegit l’enuig que ha provocat en el jutge Castro l’actitud del gobern pepero i els seus submisos en aquesta qüestió…?
    Tots plegats una colla de pocasvergonyes dedicats a enriquir-se i protegir-se entre ells. Necessitem deslliurar-nos d’una punyetera vegada d’aquesta espanya vergonyant, corrupta i parasitària.
    El meu dibuix és més antic que les preferents i, no obstant, és de rabiossissima actualitat.

    Manel (TICS, TOCS I TACS DEL DIA A DIA)

  4. Albert ha dit:

    Hola Manel
    Doncs a mi no em sembla malament que la desinputin; la ceguesa de l’amor, pot portar a extrems insospitables.
    I si aquest atenuant es vàlid i assenta jurisprudència, en el futur la justícia pot ser la hòstia.

  5. Luis Segura, María Verdaguer, Carmen Segura, Antonia Martínez- Manresa- ha dit:

    La estafa y el robo cometidos contra ciudadanos honrados por parte de los banqueros nunca puede ser considerado un acto obsoleto. Es una vergüenza y un acto altamente reprobable contra una mayoría de ancianos indefensos.
    Una señora altamente preparada que trabajó muchos años en la Caja de Ahorros en puestos de dirección diga que no sabia lo que firmaba es de sinverguenzas. Es una ladrona o de nomento, presunta ladrona y por lo tanto hay que juzgarla. La comparación con abuelos que algunos apenas saben firmar y confiaron totalmente en los empleados de la caja que les atendian desde hace años, indica lo mezquinos que son los banqueros y algunos abogados capaces de mentir culpando a inocentes con tal de librar a sus ruines clientes.
    Muchos miembros del casal fueron atrapados, algunos con más de 90 años.
    No esto nunca será obsoleto.
    Jubilados de Manresa

  6. Sanfeliu ha dit:

    És d’il·lusos pensar que una més que probable exculpació de la infanta significaria un precedent per a futurs juicis.
    Si que estic d’acord en que la notícia de les preferents mai s’ha de considerar obsoleta. L’hem de tenir sempre present per evitar que es repeteixin atracaments com aquest.

  7. Llucia Recto ha dit:

    Hem de baixar en MARXA el més aviat posible, si no, no tenim res a fer.

  8. Jordi ha dit:

    Tinc entés que tant el govern espanyol com el Rei d’Espanya no han felicitat al President de Catalunya pel seu nomenament. Es a dir, que si no tens el mateix pensament que les esmentades institucions, doncs hi ha el que hi ha. Tot molt democratic.

Deixa el teu comentari