El blog d'en Manel
Tics, tocs i tacs del dia a dia
IV NÚRIA FLORENZA i SERRA
Categories: Poesia

nfs

.

D’aquí a pocs dies … no, d’aquí a pocs dies NO … ja ha començat! … Estarem immersos en una voràgine d’anuncis consumistes, nadales, desitjos de tota mena pel que fa a felicitat, prosperitat, amistat, etc ., etc.,
Doncs, com a antídot a tot aquest muntatge cada any més aclaparador, us proposo dediqueu uns minuts a la poesia de la NURI.
Avui la “quarta entrega” amb cinc nous poemes, a quin més preciós

.

.

 

EL TEU PLOR

INSTANTS i SILENCIS

RETORNARÉ

ULLS CLOSOS

ÀNGELS, DIMONIS 

En aquests enllaços, trobareu les anteriors:

I – N.F.S.

II – N.F.S.

III – N.F.S.

 

Ja que les “festes” s’han de passar, procureu fer-ho de la millor manera posible, que no us estressin. Sigueu feliços i que la sort us acompanyi en aquest trànsit i també el: 2017, 2018, 2019, 2020… etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., ………………….

Deixa el teu comentari